Om mig Katterna Kattungar Foto Ragdoll Blogg Kontakt Gästbok Länkar Start Artiklar

S*Cheesericas Scilla

Scilla är mitt hjärtas lilla gulleplutt! Det var väldigt nära att jag bestämde mig för att Scilla skulle få stanna hemma hos mig, men då kattkvoten inte rymde en till katt just nu så fick hjärtat stå tillbaks för hjärnan den här gången.

Scilla har redan från början tagit för sig ordentligt av livet. Hon var först med att äta och först med att först med att börja gå - eller springa, som hon faktiskt gjorde redan som två veckor gammal bebis till mattes och fodervärdens stora förtjusning och fasa! Sedan dess har hon varit väldigt framåt och busig, som liten har hon varit som ett litet popcorn och skuttat runt som en kanin efter leksakerna.

Scilla har också en väldigt gosig sida. Som liten älskade hon att ligga i mitt knä och tog sig alltid upp dit och blinkade med sina stoooora vackra ögon så att det gjorde ont i hjärtat. Hon älskar att bli klappad och spinner när hon blir upplyft, och kan bli runtburen i hundra år och bara titta på världen omkring. Hon är väldigt ragdollslapp och hänger verkligen helt lealös när man lyfter upp henne, en riktig ragdoll med andra ord!

Scilla bor numera hos sin nya matte Petra i Uddevalla och blir omhändertagen som den prinsessa hon är!

 

Alla bilder nedan går att klicka på för att se större. Fler bilder på Scilla finns att se på min blogg.

1 år

Foto: Petra Andersson

6 månader

 
 
 
 
 
 
 

4 ½ månad

 
 
 

4 månader

 
 

11 ½ vecka

10 ½ vecka

9 veckor

8 veckor

6 veckor

5 veckor

4 veckor

3 veckor

2 veckor

1 vecka

 

Tillbaks till kattungarna

bakgr

Copyright © Erica 2005-2010