Om mig Katterna Kattungar Foto Ragdoll Blogg Kontakt Gästbok Länkar Start Artiklar

S*Cheesericas Lova

Lova är en fantastiskt charmig tjej som jag behöll ur seglingskullen. Jag hade - som vanligt - bestämt mig för att absolut inte behålla någon ur kullen, men det gick ju som det brukar... Redan så fort hon öppnat ögonen så kom hon på att människor är underbara - de går ju att GOSA och BUSA med! Det är inte det lättaste att gosa med en ömtålig tvåveckorskattunge, men hon älskade att bli kliad på magen och spann som ett tröskverk!

Lova är en riktigt ragdollslapp och cool tjej som inte verkar vara rädd för någonting. Hon har det bästa temperament jag någonsin sett på en katt - Lova är numer definitionen av hur jag anser att den perfekta ragdollen ska vara till sättet. Hon har varit farligt nära att bli kattnappad många gånger, en otroligt söt tjej som det gäller att hålla hårt i! :)

Lova har varit med mig på utställning två gånger och fått otroligt fina bedömningar. Precis som mina andra katter så trivs hon dock inte riktigt i den stressiga miljön tillsammans med en massa andra främmande katter. Dessutom lockar inte utställningar mig lika mycket just för tillfället eftersom jag har så mycket annat att hinna med, men kanske blir det någon enstaka utställning för oss i framtiden ändå.

Tanken är att Lova ska bli min nästa avelshona, men trots att hon är vuxen nu så känns hon fortfarande väldigt mycket som min "lilla kattunge". Vi får se ifall det dyker upp några kattungar här hemma i framtiden...

 

HCM DNA: N/N genom föräldrar
HCM ultraljud: u.a. 2013-07-30
Njurar ultraljud: u.a. 2013-07-30

Lovas stamtavla

 

Utställning Klass Domare Bedömning
Mellansvenska kattklubben, Eskilstuna, 17/9 2011 12 Annelie Persson Ex1 (av 2), BIV
Top Cat Club, Bromma, 5/11 2011 12 Maud Olsen Johansson Ex 1
bakgr

Copyright © Erica 2005-2010