Om mig Katterna Kattungar Foto Ragdoll Blogg Kontakt Gästbok Länkar Start Artiklar

Om mig

EricaMitt namn är Erica Osterman och jag är 29 år. Jag bor i Västerhaninge söder om Stockholm i en nybyggd tvåa med uteplats tillsammans med mina katter. Jag har precis plockat ut min civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm, något som tagit många år men som jag är väldigt glad över! Jag jobbar just nu som marknadsassistent på ett stort svenskt företag där jag bland annat arbetar med butiksmarknadsföring.

Vid sidan om jobbet har jag även en hel del annat för mig. Det som sysselsätter mig mest är mina katter som är både familj och hobby. Jag fick hem mina första två ragdolls våren respektive sommaren 2005, och nu har jag min hona Dimma, hennes dotter Leica och barnbarnsbarnet Lova här hemma. Katterna är mina älsklingar som jag kan gulla med hur mycket jag vill! De charmar hela min familj och bekantskapskrets och är fantastiska familjemedlemmar.

Sedan våren 2007 föder jag upp ragdolls i mycket liten skala under stamnamnet S*Cheesericas. Mer om mina katter finns att läsa här. Sedan 2007 har jag suttit i styrelsen för Ragdollklubben där jag numera sitter som ordförande. Jag tycker det är väldigt spännande och roligt att engagera sig för rasen och att kunna hjälpa till att sprida kunskap om ragdollen. Jag sätter stor vikt vid att arbeta för ragdollens hälsa och försöker bland annat sprida kunskap om vårt hälsoprogram och vad det innebär.

Utöver all tid jag lägger på mina katter så ska jag hinna med många fler saker. Ett annat stort intresse är islandshästar. Jag rider på ridskola en gång i veckan och är medryttare på ett underbart härligt sto som heter Tindra och ägs av en av mina bästa vänner och ridlärare Malin Schön.

Mitt sista stora intresse är foto och jag äger en Canon EOS 40D som jag älskar. Jag har under många år fotograferat främst mina katter, natur och landskapsbilder. Det är väldigt inspirerande och roligt att ständigt söka nya utmaningar och utvecklas som fotograf. De flesta av mina bilder kan du se i min blogg.

För många år sedan kom jag på att det var väldigt roligt att designa och göra hemsidor. Jag började knåpa på en massa olika - och förmodligen inte så vackra - sidor och på den vägen är det. Sedan dess har jag gjort ett flertal hemsidor åt både företag och föreningar, bland annat Ragdollklubbens hemsida och Fors Gård. Nu gör jag i mån av tid hemsidor mot betalning i mitt eget företag.

bakgr

Copyright © Erica 2005-2010